Miért a MOD

Rugalmasság

Tevékenységünket a rugalmasság, a legkorszerűbb eszközök és minőségi megoldások iránti elkötelezettség jellemzi. Elsődleges számunkra ügyfeleink elégedettsége, ezért a szakmai kompetencián túl nagy hangsúlyt fektetünk az etikus, intelligens és udvarias kiszolgálásra.

Folyamatos képzési lehetőségek

Vásárlóink magas szintű kiszolgálása kiválóan képzett kollégáink révén valósul meg, ezért kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink folyamatosan tanuljanak és ismerjék az innovatív technológiákat. Ezáltal mindig, minden helyzetben az optimális megoldásokat tudják ajánlani partnereinknek.

Munkatársaink előtt számtalan képzési lehetőség nyitva áll: bármilyen vállalati környezetben használt rendszerről legyen szó, biztosítjuk a feltételeket, hogy szakmai hozzáértésüket fejlesszék.

Sikeres csapat

Jelenleg közel 100 főt foglalkoztatunk és biztosítunk számukra nyugodt munkahelyi légkört, stabil jövedelemmel.
Emellett fontosnak tartjuk a rekreációs lehetőségeket is, csapatunk rendszeresen részt vesz az évente megrendezésre kerülő sárkányhajó versenyen, bérelünk futballpályát, és nyitottak vagyunk bármilyen megkeresésre, amely hozzájárul kollégáink kikapcsolódásához.