Szolgáltatásaink

Online szolgáltatások

Vállalkozása működéséhez elengedhetetlen, hogy adatai mindig elérhetők és biztonságban legyenek. A nagyvállalatok által is használt online megoldásainkat kötöttségek és beruházások nélkül veheti igénybe!

Rendszerüzemeltetés

Teljes körű szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek minőségi és költséghatékonysági preferenciákkal, a teljes informatikai infrastruktúra üzemeltetésére.

Kereskedelem

Az általunk forgalmazott termékeket kiemelt fi gyelemmel és szakértelemmel kezeljük, teljes körű segítséget nyújtunk vásárlóinknak a megfelelő termék kiválasztásában.

Szerviz szolgáltatások

Rugalmas garanciális és garancián túli szervizszolgáltatásokat nyújtunk a cégek és a magánemberek számára többek között HP, Dell, Lenovo, Ricoh, Canon és más márkákra

Ügyviteli szoftverek

Ügyviteli megoldásaink a számlázási, készletkezelési, pénzügyi, könyvelési folyamatok kezelésében és további speciális igények kiszolgálásában támogatják az Ön munkáját.

Intelligens nyomtatás

Költséghatékony nyomtatási, fénymásolási, szkennelési, faxolási és iktatási megoldásokat kínálunk bármilyen méretű és tevékenységi körbe tartozó vállakozás számára.

Hálózatok kiépítése és üzemeltetése

Teljes körű szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére strukturált hálózatok tervezése, kivitelezése és üzemeltetése terén. Kábeles, optikai és vezeték nélküli technológiákat egyaránt kínálunk.

Biztonságtechnikai rendszerek felszerelése

IP-alapú épületbiztonsági rendszerek: kamerák (képi, video rögzítéssel), riasztórendszerek és beléptető rendszerek, mindezek megvalósításához a legújabb és legfejlettebb technológiákat kínáljuk